• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

TENNISLESSEN - TC MVKV

De tennislessen bij tennisvereniging MVKV worden verzorgd door Ingrid Schaap - van der Plas. Zij verzorgt de trainingen voor zowel de jeugd als voor de senioren tijdens het zomer- en winterseizoen.

TENNISLESSEN TIJDENS ZOMERSEIZOEN (1 april t/m 30 september)

U kunt kiezen tussen groepsles of privéles. Ook zijn er speciale competitietrainingen. Twijfelt u nog of tennisles wel iets voor u is, dan kunt u ook eerst een proefles nemen.

We zetten alle mogelijkheden even voor u op een rij.

Groepsles
De groepslessen zullen bij voorkeur in groepjes van 4 gegeven worden. Indien er toch meer personen in een groep zitten, dan zal het lesbedrag door het aantal groepsleden gedeeld worden. De groepslessen zullen doordeweeks zowel overdag als ’s avonds worden gegeven.

standaard cyclus: 18 lessen van een uur / tussen 09.00 - 23.00 uur / kosten: € 48 per uur
korte cyclus: 10 lessen van een uur / tussen 09.00 - 18.00 uur / kosten: € 48 per uur

We starten met de lessen vanaf 4 april en u kunt zich als groep, maar ook individueel opgeven. Ook kunt u samen met iemand een lescyclus verdelen, indien u niet elke week beschikbaar bent. Wij proberen op basis van de inschrijvingen en wensen, lesgroepen te vormen van tennissers van vergelijkbaar niveau. Vul zo spoedig mogelijk het inschrijfformulier in (dat eerder gemaild is) en mail dit naar de trainer.
Ook kunt u zich online inschrijven voor tennisles.

Privé- of duoles
Voor privé- of duoles kunt u contact met de trainer opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Proefles
Wilt u weten of tennisles wel iets voor u is of bent u benieuwd of wij uw techniek en uw tactiek nog kunnen verbeteren? Neem gewoon een proefles. Dit kan als groep of privé. Voor een proefles van een uur betaald u € 20, ongeacht het aantal mensen. Neem even contact op met de trainer voor een afspraak.

Voorwaarden tennislessen

  • alleen leden van TC MVKV mogen op ons park lessen volgen
  • op de vaste lesavonden (maandag t/m vrijdagavond) hoeft u zelf geen tennisbaan te reserveren
  • wanneer u op een ander tijdstip les neemt, dient u zelf een baan te reserveren via de weekreservering of dagreservering. Naast dit lesuur mag u niet nóg een ander uur vastleggen via de dag- of weekreservering


Vragen over lesmogelijkheden of andere zaken m.b.t. tennisles
U kunt met uw vragen terecht bij de trainer:

  • Ingrid vd Plas (trainer): tel.nr. 06-24238084 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tennisles tijdens winterseizoen

Ook in het winterseizoen worden de tennislessen op ons park verzorgd door Ingrid Schaap-van der Plas. Het winterseizoen loopt van 1 oktober t/m 31 maart met een onderbreking van ½ december tot ½ januari. Een lescyclus bestaat in de winterperiode niet uit de gebruikelijke 20 lessen van 50 minuten, maar uit ca. 10-15 lessen van 50 minuten (i.v.m. grotere kans op uitval door weersomstandigheden). U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden: privéles of een groepsles met 2 tot 4 personen. Bij een groepsles verdient het de voorkeur om zelf een groepje te vormen met tennissers van gelijkwaardig niveau. De vaste kosten voor een les zijn € 48 euro. Bij een groepsles worden deze kosten gedeeld door het aantal personen.

Wilt u tennisles in het winterseizoen?
De lesavonden zijn dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. In overleg kan er ook overdag les genomen worden. Stuur een mail of bel naar trainster Ingrid van der Plas (06-24238084 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

LID WORDEN BIJ TC MVKV

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven