• TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
 • TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Bestuur TC MVKV

Zoals bij de meeste verenigingen, is ook bij TC MVKV het bestuur samengesteld uit een aantal zeer bevlogen leden. De samenstelling van het bestuur is als volgt:

Functie: Naam: E-mail:
Voorzitter   Michel Burgering   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice-voorzitter   Adrie de Beste    
1e Secretaris   Marja van der Kamp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
2e Secretaris   Monique van der Plas   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1e Penningmeester   Jan de Beste   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2e Penningmeester   Nico Kuijt    
Technische zaken   Henk Zwaan    

 

Het bestuur wordt ondersteund door de volgende personen:

Functie:Naam: 
Ledenadministratie Jan van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatie onderhoud clubhuis André Winters  
Coördinatie baanonderhoud Henk Zwaan  
     
Clubtrainer 1 Ingrid Schaap - Van der Plas 06-24238084
Trainerscoördinator Robert Kraan  
Stichting Kantine 't Kruithuisje Jaco Heeringa (vz)  
Stichting Tennispark 't Kruithuisje Dirk van Rhijn (vz)  
  Leon van Schie  


Michel Burgering enthousiaste voorzitter van TC MVKVMichel Burgering voorzitter MVKV 2015 01 web

Tijdens de algemene ledenvergadering van tennisvereniging MVKV van november 2014 heeft Michel Burgering de bestuurshamer officieel overgenomen van zittend voorzitter Kees de Best.

Toen Michel werd gevraagd om de nieuwe voorzitter te worden, voelde hij zich vereerd maar realiseerde hij zich ook dat het een verantwoordelijke taak is. Doorslaggevend was dat MVKV bij uitstek een vereniging is waar heel veel vrijwilligers werkzaam zijn en Michel wilde ook graag zijn bijdrage leveren.

Michel is 48 jaar, getrouwd met Jacomine en samen hebben ze 4 kinderen. Zijn vader werkte bij de Koninklijke Marine op vliegkamp Valkenburg. Al op jonge leeftijd werd Michel lid van voetbalvereniging MVKV én tennisvereniging MVKV. Eerst viel de keuze op voetbal, maar na de fusie van voetbalvereniging MVKV en KRV, heeft hij het tennissen weer opgepakt. Eerst bij tennisvereniging KLTV en Zee & Duin, maar inmiddels al weer 3 jaar bij TC MVKV, wat inmiddels in korte tijd echt zijn cluppie is geworden.

De nieuwe voorzitter is er klaar voor om met TC MVKV de volgende stap te zetten. TC MVKV heeft met haar 280 leden de laatste jaren een geweldige opmars gemaakt met als hoogtepunt de verhuizing naar een gloednieuw tennispark. Vooral de vele niet aan tennis gerelateerde activiteiten benadrukken het unieke karakter van TC MVKV; tennis in combinatie met gezelligheid. Denk hierbij aan: TOP 2000 quiz, klaverjas- en dartavonden en culinaire avonden.

Michel wil met het bestuur een duidelijke koers uitstippelen voor de korte- én de lange termijn. Samen met het bestuur heeft hij de volgende doelen gesteld: TC MVKV moet aantrekkelijk blijven voor de recreatieve- en de prestatieve tennissers, op peil houden van het grote aanbod aan activiteiten, goed beheer en onderhoud van de schitterende accommodatie, behouden van gezonde financiële situatie én invulling geven aan de maatschappelijke bijdrage van TC MVKV.


Ank Pennings 3e erelid in de historie van TC MVKV

Ank-erelid-3-2013-11Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 27 november 2013 is Ank Pennings benoemd tot erelid. Ank is hiermee na Josh Jongen en Michael van der Plas, het 3e erelid in de historie van TC MVKV.

 Aan het eind van de ALV klonk plotseling het “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht”, waarbij onder grote hilariteit Sinterklaas de wenteltrap afdaalde. De Sint feliciteerde het bestuur met de mooie accommodatie en gaf aan dat hij speciaal gekomen was voor een hele bijzondere vrouw. In dichtvorm las hij de oorkonde voor waarin Ank werd voorgedragen als erelid van TC MVKV. Ank werd geprezen voor haar bijzondere staat van dienst voor de vereniging. In diverse functies al bestuurslid sinds 1991. Stimulerend, motiverend, groot plichtsbesef, continue overuren makend. In 1998 werd Ank al benoemd tot Lid van Verdienste. Sinds 2002 secretaris en een cruciale rol bij het project van de verplaatsing van het tennispark. Onder een aanhoudend applaus werd Ank in de bloemen gezet en namens de vereniging bedankt met een schitterend collier en bijpassende armband. Ank nam zelf ook nog even het woord en bedankte iedereen voor het vertrouwen en kondigde met trots haar opvolgers aan en wees, geheel in haar eigen stijl, op het belang van gestructureerd besturen.

Sint had ook nog een cadeau voor de vereniging meegenomen. Hij overhandigde namens de Stichting Tennispark het Kruithuisje de ingelijste oude clubvlag aan voorzitter Kees de Best en nodigde hem uit om samen aan een koord te trekken waardoor de nieuw ontworpen clubvlag werd uitgerold. Onder het gezang van “Dank u Sinterklaasje” verliet Sinterklaas het clubhuis.

Ank Pennings is tot groot verdriet van allen op dinsdag 19 maart 2019 plotseling overleden.

 

Sponsors TC MVKV

 • De Raad Makelaars Katwijk
 • Zwaan klimaatregelingen
 • Cafe in den Blauwen Bock
 • dirks vishandel
 • Wim Wiesmeijer Boeketterie
 • messemaker bloemenexport
 • tuincentrum Moerkerk
 • haasnoot-vis.nl
 • luyten fietsen katwijk
 • Wout Bergers Sport
 • Haasnoot Wonen
 • hh catering
 • Logeren aan Zee
 • Het Strand restaurant aan zee
 • Wincx
 • rabobank leiden katwijk
 • Winters timmer- en aannemersbedrijf
 • GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN
 • Aanleg in Style

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven