• TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
 • TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Bestuur TC MVKV

Zoals bij de meeste verenigingen, is ook bij TC MVKV het bestuur samengesteld uit een aantal zeer bevlogen leden. De samenstelling van het bestuur is als volgt:

Functie: Naam: E-mail:
Voorzitter   Eveline Vink   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice-voorzitter   Adrie de Beste    
1e Secretaris   Marja van der Kamp   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
2e Secretaris   Monique van der Plas   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1e Penningmeester   Jan de Beste   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2e Penningmeester   Nico Kuijt    
Technische zaken   Henk Zwaan    

 

Het bestuur wordt ondersteund door de volgende personen:

Functie:Naam: 
Ledenadministratie Jan van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatie onderhoud clubhuis André Winters  
Coördinatie baanonderhoud Henk Zwaan  
     
Clubtrainer 1 Ingrid Schaap - Van der Plas 06-24238084
Trainerscoördinator Robert Kraan  
Stichting Kantine 't Kruithuisje Jaco Heeringa (vz)  
Stichting Tennispark 't Kruithuisje Dirk van Rhijn (vz)  
  Leon van Schie  


Voorstellen nieuwe voorzitter van TC MVKVMichel Burgering voorzitter MVKV 2015 01 web

Bij de Algemene Leden Vergadering vorige week zou Michel Burgering, na 8 jaar voorzitterschap, de hamer officieel aan mij overdragen.
Helaas konden we, vanwege de Coronaregels, voor de 2e keer de ALV niet fysiek organiseren. Via deze weg toch even een korte persoonlijke introductie.

Mijn naam is Eveline Vink, ik ben 34 jaar en woon in Rijnsburg. In het dagelijks leven werk ik als data-analist bij de Sociale Verzekeringsbank in Amstelveen (tegenwoordig vanuit huis 😊).

Als kind van ouders die allebei bij het Marinevliegkamp Valkenburg hebben gewerkt, ben ik als 8-jarige begonnen met tennissen bij MVKV. Het hele gezin was toen lid. Ik heb het bij de MVKV jeugd ook altijd erg naar mijn zin gehad. Zo rond de 15-16 jaar misten mijn teamgenoten en ik wel wat meer leeftijdsgenoten en zijn het eens bij KLTV gaan proberen. Maar in 2012 ben ik toch weer teruggekomen naar MVKV, waar ik me al gauw weer helemaal thuis voelde.

De CK en Open Toernooien, de Muziekquiz en alle andere activiteiten zijn altijd weer heel gezellig. Helaas heeft Corona de afgelopen 2 jaar regelmatig roet in het eten gegooid. Zoals nu ook weer 's avonds niet getennist mag worden en feestjes moesten worden afgelast. Hopelijk duurt dit niet al te lang en kunnen we het tennissen en de andere activiteiten gauw weer oppakken.

Als nieuwe voorzitter zal ik nog de nodige (bestuurs)ervaring moeten opdoen, maar heb er alle vertrouwen in dat ik een hoop kan leren van het ervaren bestuur dat er zit. Ook alle anderen die tips of ideeën hebben zou ik willen vragen om het vooral te laten weten. Natuurlijk ook als je iets wilt organiseren, we hebben wat in te halen tenslotte! Hopelijk wordt 2022 weer een mooi tennisjaar, en zien we elkaar gauw weer op de club!

Groetjes Eveline


Ank Pennings 3e erelid in de historie van TC MVKV

Ank-erelid-3-2013-11Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 27 november 2013 is Ank Pennings benoemd tot erelid. Ank is hiermee na Josh Jongen en Michael van der Plas, het 3e erelid in de historie van TC MVKV.

 Aan het eind van de ALV klonk plotseling het “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht”, waarbij onder grote hilariteit Sinterklaas de wenteltrap afdaalde. De Sint feliciteerde het bestuur met de mooie accommodatie en gaf aan dat hij speciaal gekomen was voor een hele bijzondere vrouw. In dichtvorm las hij de oorkonde voor waarin Ank werd voorgedragen als erelid van TC MVKV. Ank werd geprezen voor haar bijzondere staat van dienst voor de vereniging. In diverse functies al bestuurslid sinds 1991. Stimulerend, motiverend, groot plichtsbesef, continue overuren makend. In 1998 werd Ank al benoemd tot Lid van Verdienste. Sinds 2002 secretaris en een cruciale rol bij het project van de verplaatsing van het tennispark. Onder een aanhoudend applaus werd Ank in de bloemen gezet en namens de vereniging bedankt met een schitterend collier en bijpassende armband. Ank nam zelf ook nog even het woord en bedankte iedereen voor het vertrouwen en kondigde met trots haar opvolgers aan en wees, geheel in haar eigen stijl, op het belang van gestructureerd besturen.

Sint had ook nog een cadeau voor de vereniging meegenomen. Hij overhandigde namens de Stichting Tennispark het Kruithuisje de ingelijste oude clubvlag aan voorzitter Kees de Best en nodigde hem uit om samen aan een koord te trekken waardoor de nieuw ontworpen clubvlag werd uitgerold. Onder het gezang van “Dank u Sinterklaasje” verliet Sinterklaas het clubhuis.

Ank Pennings is tot groot verdriet van allen op dinsdag 19 maart 2019 plotseling overleden.

 

LID WORDEN BIJ TC MVKV

Sponsors TC MVKV

 • luyten fietsen katwijk
 • hh catering
 • Cafe in den Blauwen Bock
 • Aanleg in Style
 • De Raad Makelaars Katwijk
 • Wout Bergers Sport
 • Wincx
 • Het Strand restaurant aan zee
 • Wim Wiesmeijer Boeketterie
 • Winters timmer- en aannemersbedrijf
 • Logeren aan Zee
 • messemaker bloemenexport
 • dirks vishandel
 • haasnoot-vis.nl
 • rabobank leiden katwijk
 • Haasnoot Wonen
 • Zwaan klimaatregelingen
 • GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN
 • tuincentrum Moerkerk

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven