• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Huisregels TC MVKV

Elke vereniging heeft zijn huisregels; zo ook Tennisvereniging MVKV. Deze huisregels zijn verzameld in de NICE-TO-KNOW. Elk jaar verschijnen er 2 versies; een zomer- en een wintereditie.


TELEFOONNUMMERS MVKV-LEDEN

Op de website mogen we vanwege de privacy-regels geen ledenlijst plaatsen. Deze ledenlijst zal apart via de mail aan alle leden verstrekt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een digitale ledenlijst te raadplegen via www.afhangbord.nl van de KNLTB. In deze lijst met al onze leden, zijn ook handige selecties mogelijkheden, zoals: selectie op naam / op geboortejaar / op speelsterkte.

- ga naar de KNLTB Club App en in tabblad “Club” en vervolgens “Info” kun je een ledenlijst met telefoonnummers raadplegen.   

LET OP: vriendelijk verzoek om wijzigingen van je telefoonnr, mail- of huisadres door te geven aan de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


nk2018 voorblad

Heeft u een vraag over iets uit deze NICE-TO-KNOW, dan kunt u dit doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LID WORDEN BIJ TC MVKV

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven