• TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
 • TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Bardienst door leden

Bij tennisvereniging MVKV worden de bardiensten grotendeels gedraaid door de eigen leden.

Waarom worden leden ingezet voor bardiensten ?
Alle leden en bezoekers van MVKV profiteren van zeer lage consumptie prijzen. Dit is mogelijk omdat de vereniging geen dure pachter heeft voor het clubhuis. Dit betekent wel dat iedereen zijn/haar steentje moet bijdragen door het draaien van bardiensten. Hierbij geldt, hoe meer leden bardiensten draaien, des te minder bardiensten de leden hoeven te draaien.

Wie moeten er bardienst draaien ?
In onze vereniging is ieder seniorlid die aan het begin van het seizoen 18 jaar of ouder is (peildatum 1 mei), verplicht 2 of 3 bardiensten te lopen tijdens het zomerseizoen. Winterleden zijn verplicht om 2 bardiensten in de winter te lopen. Deze verplichting geldt ook voor niet-spelende leden! De bardienstplicht vervalt in het jaar waarop men 67 wordt.
Als leden meer bardiensten willen draaien, kunnen zij zich als reservebardienst opgeven. Leden die op het laatste moment hun bardienst niet kunnen of willen draaien, kunnen zelf een reservebardienst inschakelen. De vergoeding hiervoor bedraagt € 30. De betaling hiervan dient onderling geregeld te worden tussen het betreffende lid en de betreffende reserve bardienstloper. Leden die interesse hebben om extra (betaalde) bardiensten te draaien, kunnen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat houd een bardienst in ?
Degene die bardienst draait, is verantwoordelijk voor het verstrekken van dranken en eenvoudige broodjes, tosti's, snacks e.d. aan leden en niet-leden die aan de bar komen. Afhankelijk van het soort dienst, kan degene die bardienst draait ook verantwoordelijk zijn voor het openen of afsluiten van het clubhuis en het park.


Soort bardienst en bijbehorende tijden

WINTERSEIZOEN

Maandag t/m vrijdag: 18.30 – 23.30 uur

Weekend- en feestdagen:
- ochtenddienst 09.00 – 13.00 uur
- middagdienst 13.00 – 18.00 uur

Tijdens evenementen:
- ochtend/middagdienst 11.00 – 16.00 uur
- middag/avonddienst 16.00 – 21.00 uur

ZOMERSEIZOEN

Maandag t/m vrijdag:
- middagdienst 15.30 – 19.30 uur
- avonddienst 19.30 – 23.30 uur

Weekend- en feestdagen:
- ochtenddienst 09.00 – 13.00 uur
- middagdienst 13.00 – 18.00 uur
- avonddienst 18.00 – 23.30 uur

Tijdens evenementen:
- ochtend/middagdienst 11.00 – 16.00 uur
- middag/avonddienst 16.00 – 21.00 uur

Zelf bardienst plannen of afkopen
De kantinecommissie zorgt voor het tijdig inplannen van de bardiensten. Dit gebeurt middels een digitaal planningssysteem. Ruim voor de start van het zomer- en winterseizoen zal er een mail worden gestuurd naar alle leden met de instructies. Alle bardienstplichtige leden krijgen dan ruim de tijd om via het planningssysteem 2 of 3 bardiensten naar keuze in te plannen of de bardienstplicht af te kopen. De kosten voor het afkopen bedragen € 47. We vragen de leden om alleen van deze mogelijkheid gebruik te maken als het écht niet anders kan. Hoe minder leden afkopen, des te minder bardiensten de overige leden hoeven te draaien.

Voor het eerst bardienstlopen ?
Er is een instructiemap voor bardiensten aanwezig. Aan het begin van het seizoen wordt er ook een instructie-avond georganiseerd voor leden die voor het eerst bardienstplichtig zijn. Hiervoor zal via de mail een uitnodiging worden gestuurd.

Boete voor niet komen opdagen
Indien een bardienstplichtinge zonder geldige reden niet op zijn/haar bardienst verschijnt, volgt er een boete van € 40 per niet gelopen bardienst. Als degene die bardienst heeft onverwacht niet op komt dagen, zorgt dit altijd voor veel frustratie bij overige leden.

Vragen?
Voor alle vragen betreffende bardiensten, kunt u terecht bij de Kantine Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LID WORDEN BIJ TC MVKV

 • Het Wantveld Strandpaviljoen
 • Kortekaas Tuinen
 • image
 • Kees Hartevelt Vis
 • Solar systemen bollenstreek
 • Van Klaveren Behangbedrijf
 • Nico's Fietsen
 • MDCO

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven