• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

KNLTB competities

Elk lid van TC MVKV heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan een tenniscompetitie onder de vlag van de KNLTB, de Nederlandse tennisbond. De KNLTB-voorjaarscompetities vinden plaats van begin april tot begin juni. Er zijn diverse competities op zaterdag, zondag en op door-de-weekse dagen. De KNLTB-najaarscompetities vinden plaats in september en oktober. Hierbij is keus tussen een vrijdagavond en een zaterdagcompetitie. Ruim voor aanvang van het nieuwe tennisseizoen ontvangt ieder seniorlid een formulier waarmee hij of zij zich kan inschrijven voor een competitie naar keuze.

Alle inschrijvingen komen terecht bij de Technische Commissie die verantwoordelijk is voor de teamindeling en voor het competitieverloop. De Technische Commissie doet zijn uiterste best om alle verzoeken te honoreren. 

Ga naar de pagina KNLTB COMPETITIES voor het volledige competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin en het laatste nieuws over o.a. inschrijvingen, teamindelingen en standen.

LID WORDEN BIJ TC MVKV

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven