• TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
 • TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Diverse Activiteiten

Om de aangeleerde technieken uit de tennislessen ook in de praktijk te kunnen brengen, organiseert de Jeugdcommissie een aantal toernooien per jaar. Om niet alleen maar met tennis bezig te zijn, organiseert de Jeugdcommissie ook regelmatig niet-tennis activiteiten. Nu ons tennispark het hele jaar geopend is kunnen al deze activiteiten ook doorgaan in de winter !

Rackettrek

racket trekkenHet hele jaar door zullen er Jeugd-rackettreks georganiseerd worden. Bij een rackettrek weet je van te voren niet tegen wie je komt te tennissen. Aan het begin levert iedereen zijn racket in bij de begeleider. Er worden dan 2 rackets uit de stapel getrokken en die spelen dan tegen elkaar. Zo gaat dat ook voor een dubbelspel, waarbij er dus 4 rackets uit de stapel gepakt worden. Op die manier komen kinderen met elkaar in contact en speel je bijvoorbeeld ook weer eens tegen iemand uit een andere lesgroep. Hierbij leer je weer andere jeugdleden kennen en doe je weer nieuwe ervaring op. Er word natuurlijk zoveel gelet op de leeftijd en het spelniveau van de kinderen, zodat het voor iedereen leuk is om te spelen.

De jeugdrackettreks worden kort van tevoren ingepland, zodat we een mooie dag uit kunnen zoeken. Alle jeugdleden zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging krijgen.

 

Vriendjes- en vriendinnetjes dag

Op een vrijdagmiddag mogen alle jeugdleden een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het tennispark. Deze vriendjes en vriendinnetjes hoeven dus geen lid van TC MVKV te zijn. Er worden balspellen gedaan en de kinderen kunnen vrij tennissen.

De Vriendjes- en vriendinnetjesdag zal kort van tevoren worden ingepland, zodat we een mooie dag uit kunnen zoeken. Alle jeugdleden zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging krijgen.

 

Ouder-kind toernooien

Tijdens een OUDER-KIND toernooi kan een jeugdlid zich inschrijven met een senior, ook al is deze senior geen lid van MVKV! Dus vader of moeder, oom,tante opa of oma, het maakt niet uit. Andersom mag een seniorlid van TCV MVKV zich ook inschrijven met een jeugdige die geen lid is van MVKV. Op deze manier is er voor ouders en voor kinderen de mogelijkheid om eens met elkaar te spelen terwijl je niet allebei lid hoeft te zijn bij MVKV. Er is altijd veel animo voor dit toernooi.

De Ouder-kind toernooien zullen via de mail bekend gemaakt worden aan alle leden van TC MVKV.

OUDER-KIND TOERNOOI     
ouder-kind 2013-10-26 maud en jules web   ouder-kind 2013-10-26 veel deelnemers web

Maud en Jules slepen samen de baan ...

  mooie opkomst met 18 koppels ...

 

Thematoernooien

Regelmatig organiseert de jeugdcommissie thematoernooitjes voor de jeugd.

De Thematoernooien zullen kort van tevoren worden ingepland, zodat we een mooie dag uit kunnen zoeken. Alle jeugdleden zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging krijgen.

Afgelopen januari was er het spetterende Après-ski toernooi met Quizzz en disco. Eerst een partijtje tennissen en daarna naar binnen voor de behendigheidsspelletjes, zoals een ski-verkleed-estafette, een ski-loop, tikkertje, het pitten-zakken-spel en sjoelen. Tussendoor warme chocomel en een lekker broodje knakworst met een glas limonade. Daarna de echte Quizzz, met 10 pittige tennisvragen. Tot slot tijd voor muziek; lekker meezingen op “Gangnamstyle”, “Anton aus Tirol”, “Rosanne” en “Schatje, mag ik je foto!”.

APRES-SKI TOERNOOI    
Apres-ski 1   Apres-ski 2 uitsnede

het was een erg gezellige dag ...

   Yvonne van de jeugdcommissie was ook verkleed ...

 

Voorjaarsvakantie surprise activiteit

top secret

Ook tijdens de Voorjaarsvakantie zal er een leuke activiteit voor de jeugd georganiseerd worden. Wat dit precies gaat worden, is altijd een verrassing !

Alle jeugdleden zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging krijgen.

 

Hoofdcategorie: ROOT
 • Nico's Fietsen
 • Kortekaas Tuinen
 • Van Klaveren Behangbedrijf
 • MDCO
 • Kees Hartevelt Vis
 • Het Wantveld Strandpaviljoen
 • Solar systemen bollenstreek
 • image

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven