• TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
 • TC MVKV
  TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

Algemene informatie jeugd

poppetje-groen-petje-racketBij TC MVKV wordt veel aandacht gegeven aan de jeugd. Vanaf het begin krijgt ieder kind een goede begeleiding door de Jeugdcommissie. Belangrijk is om gelijk de basisbeginselen van het spel al spelenderwijs bij te brengen. Het is ook niet voor niets dat bij een jeugdlimaatschap automatisch tennislessen horen. Meer informatie onder het kopje: tennislessen.  

Hoofddoel van de Jeugdcommissie is om er voor zorgen dat er voor alle jeugdleden mogelijkheden zijn om de tennissport uit te oefenen. Naast de tennislessen is het dan ook belangrijk dat de kinderen het geleerde in de praktijk oefenen. De jeugdleden kunnen onderling vrij tennissen of met een seniorlid een baan afschrijven tot 19.00 uur. Daarom organiseert de Jeugdcommissie regelmatig toernooitjes waarin de jeugdleden tegen elkaar kunnen tennissen. Hierbij staat sportiviteit voorop en is het resultaat minder van belang. De Jeugdcommissie vind het vooral belangrijk dat de kinderen plezier hebben in tennis en met elkaar een leuke en sportieve tijd bij ons doorbrengen. Daarom worden er ook regelmatig leuke niet-tennis activiteiten georganiseerd. Meer informatie hierover onder het kopje: diverse activiteiten.

Wanneer kinderen toe zijn aan de "echte" wedstrijden zal in overleg met de trainer gekeken worden of er kinderen mee kunnen doen aan de jeugdcompetitie. De jeugdcompetitie is vanaf 2013 door de KNLTB ingrijpend veranderd. Lees hierover meer onder het kopje: jeugd competitie.

Jaarlijks organiseert de Jeugdcommissie de Jeugdclubkampioenschappen. Bij de senioren is dit al de "happening" van het jaar, maar we hopen dit ook voor onze jeugdleden zo neer te kunnen zetten. Meer informatie onder het kopje: jeugd clubkampioenschappen

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij de Jeugdcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen uw vraag, probleem of opmerking zelf beantwoorden, of eventueel voorleggen aan de trainer, of aan het bestuur. Wij staan open voor uw vragen maar ook voor uw ideeën of verbeterpunten.

Wij hopen er samen met uw kinderen een sportieve en leuke tijd van te maken !

Hierbij nog even de sportieve "regels" van TC MVKV op een rij:

sportieve regels

 

Wilt u ook eens met uw kind een balletje slaan ?

TC MVKV kent een unieke "PAPPA & MAMMA TENNISPAS"
Bent u zelf geen lid van TC MVKV, maar uw zoon of dochter wel ? Dan zou u vast wel eens een balletje willen slaan met uw zoon of dochter. Maar ... om dan gelijk óók lid te worden, is wel een hele grote stap. Wij hebben de ideale oplossing voor u; de speciale "Pappa & mamma – tennispas".

Met deze pas kan iedere ouder met zijn of haar kind gedurende een heel zomerseizoen een balletje slaan op de vastgestelde jeugdtijden. En voor het geld hoeft u het niet te laten; deze unieke tennispas kost slechts: € 50 per zomerseizoen voor pappa & mamma samen ! Dus ... voor het luttele bedrag van € 25 per persoon kunt u het hele zomerseizoen gezellig samen met uw kind genieten van deze leuke en uitdagende sport.

Natuurlijk zitten er aan zo'n unieke pas ook een aantal voorwaarden verbonden:
- u kunt alleen tennissen op de vastgestelde jeugdtijden
- u kunt alleen de baan op met uw kind (of kinderen)
- u wordt niet ingeschreven als lid van de KNLTB
- u kunt niet deelnemen aan officiële TC MVKV activiteiten
- u kunt onze gravelbanen alleen betreden met tennisschoenen

Blijf niet aan de kant staan ! Ga naar het inschrijfformulier en binnenkort staat u samen met uw kind op de baan.

 

Vrij tennissen, ook in de winter !

Op het tennispark van TC MVKV liggen Gravel Plus Premium banen. Dit is de enige gravelbaansoort waarop ook in de winterperiode gespeeld kan worden. Alleen bij vorst of overvloedige neerslag kan er niet gespeeld worden. Ieder jeugdlid met een zomerlidmaatschap mag gratis in de winter tennissen. Overdag kan tot 19.00 uur een baan worden afgeschreven. Dus maak hier gebruik van door met je vader/moeder, broer,zus of vriendje/vriendinnetje uit de les af te spreken en de technieken die Gertjan jullie heeft geleerd, goed te oefenen. Immers van proberen kun je leren en oefening baart kunst !

 

Sponsors van TC MVKV

 • Wout Bergers Sport
 • Albert Heijn katwijk
 • meijer rotatie
 • Rabobank Leiden Katwijk
 • De Beste administratie & advies
 • De Raad Bouw b.v.
 • kld graphics
 • de Boer Elektrawerken
 • grimbergen de heul staalbouw b.v.

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven