• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

WINTERLADDER COMPETITIE

laddercompetitie 1Tijdens het winterseizoen kan er deelgenomen worden aan een winterladdercompetitie voor de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Elke wedstrijd duurt een uur die de deelnemers zelf met de tegenstanders moeten inplannen. Er zal een poule-indeling gemaakt worden op sterkte en die zal ophangen worden in het clubhuis. Op deze lijst zullen ook de namen en telefoonnummers van de deelnemers vermeld staan. De uitslagen kunnen op deze uitslagenlijst ingevuld worden.

Vanaf winterladdereditie 2015-2016 zal het seizoen niet meer ingedeeld worden in 2 delen; iedereen komt in een grotere poule en de wedstrijden kunnen van 1 oktober t/m 1 april gespeeld worden.

TIP: wil je de winterladder spelen met een familielid of kennis die geen volledig lid wil worden van MVKV; dat kan ook ! Hij of zij kan een winterabonnement nemen. Ga hiervoor naar het inschrijfformulier.

Voor meer informatie over de winterladdercompetitie kun je contact opnemen met:
# Coby Kraan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-48767993)
# Dicky Parlevliet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-46592483)

Ruim voor de start van het nieuwe winterseizoen zullen alle winterleden via de mail nog een uitnodiging krijgen om aan de winterladdercompetitie deel te nemen.

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven