• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

MVKV OPEN ZOMERLADDER

N.a.v. corona is er in 2020 geen zomerladder georganiseerd. Begin 2021 wordt er opnieuw bekeken wat er mogelijk is.

Elke zomer organiseert TC MVKV weer de MVKV Open Zomerladder op onze gravelbuitenbanen. Hieraan nemen naast MVKV koppels, ook KNLTB-leden van andere verenigingen deel.

In de periode van 8 juli t/m 7 oktober zullen er op tennispark 't Kruithuisje op zondagen van 11.00 - 20.00 uur een aantal banen gereserveerd zijn voor deze speciale MVKV Open Zomerladder. De deelnemende teams zijn op sterkte ingedeeld in poules van maximaal 10 teams. Op basis van de beschikbaarheid die je hebt opgegeven, zijn de wedstrijden vooraf ingepland. Groot voordeel is dus dat je niet zelf hoeft te gaan bellen met je tegenstanders.

Deze MVKV Open Zomerladder is ook met name geschikt voor beginners, omdat ze op een leuke manier kennis kunnen maken met het fenomeen "wedstrijdspanning". Het is gezellig en je leert er veel van, want je weet zeker dat je een aantal wedstrijden speelt tegen tennissers van gelijkwaardig niveau.

Inschrijven is helaas gesloten.

Informatie over het toernooi vind je via www.toernooi.nl. Hier lees je ook alles over de opzet en de puntentelling.

Alle speelsterktes zijn bijna vertegenwoordigd en nogmaals, vooral voor beginners is dit een ideale manier om kennis te maken met het spelen van "echte" wedstrijden

Voor het wedstrijdprogramma kun je hier terecht! 

Reglement

Reglement MVKV open zomerladder 2019
Alle partijen van deze zomerladder competitie zullen bij tc MVKV worden gespeeld op zondagen in juli tot en met begin oktober, speeltijden zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur op de banen 2, 3 of 4.
Er wordt 75 minuten gespeeld waarvan 5 minuten inspeeltijd en 5 minuten om de baan te slepen.
Uitslag kan je doorgeven aan de bar aan de wedstrijdleiding of invullen op de lijst die daar ligt (als je dit vergeten bent, kan het evt. via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dit in uitzonderlijke gevallen)
Inschrijven: Je moet 18 jaar of ouder zijn en een KNLTB nummer hebben.(Resultaten tellen niet mee voor je KNLTB rating)
Deelname kost € 20 per persoon per onderdeel. Voor leden van tc MVKV € 5 euro per persoon per onderdeel. (Gegevens voor incasso moeten altijd worden ingevuld)
Automatische incasso is verplicht.

De feestelijke prijsuitreiking is op zondag 7 na de laatste speelronde.
De wedstrijden worden gepland door de wedstrijdleiding. We proberen dit te doen voor begin juli voor het gehele seizoen.
Wedstrijden die uitvallen door de regen worden door de wedstrijdleiding opnieuw gepland.

1. De games worden doorgeteld, gedurende de speeltijd. Als de zoemer gaat is de wedstrijd afgelopen en wordt het punt NIET afgespeeld. De games tellen dus als eindresultaat (voor-en tegengames)
2. Geef een wedstrijd die niet gespeeld wordt altijd door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
3. Ruil zo veel mogelijk zelf met het andere koppel. Geef dit ALTIJD door aan de wedstrijdorganisatie. Dit in verband met de baanplanning, inhalen kan alleen op zondag. De beschikbare tijden staan op de site.
4. Mocht ruilen niet lukken, dan kun je spelen met een invaller. Als voorwaarde geldt wel dat je een invaller kiest met dezelfde speelsterkte als degene voor wie hij of zij invalt. De sterktes van de spelers zijn opgenomen op de adressenlijst die jullie toegestuurd krijgen. Mocht je een invaller van “buiten” hebben, dan moet hij of zij wel aan de tegenstanders aan kunnen tonen op welke sterkte hij/zij speelt. Wordt hier niet aan voldaan, dan kan de tegenstander protest aantekenen en wordt een beslissing in deze over het aantal toe te kennen punten door de wedstrijdleiding genomen.
5. Het is niet toegestaan om 2 invallers te laten spelen.
6. Mocht het niet lukken om te spelen, dan ben je verplicht dit te melden aan je tegenstanders en aan de wedstrijdleiding. Kan deze wedstrijd niet meer gepland worden of kunnen/willen je tegenstanders niet, dan heb je de wedstrijd verloren met 6-0
7. Indien er een team zonder bericht niet komt opdagen voor een partij, heeft het andere team automatisch gewonnen met 10-0
Dit moet wel doorgegeven worden op het uitslagformulier.
8. Alle wedstrijden moeten op tc MVKV gespeeld worden.


Overig informatie:

De nummers 1 en 2 van de poule promoveren en gaan het volgende seizoen zo mogelijk een poule hoger spelen. Indien de poulegrootte het volgende seizoen afwijkt, behoudt de organisatie zich het recht voor om hier soepel mee om te gaan.


Telefoonnummer tc MVKV 071-3612038

sponsors

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven