• TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving
  • TC MVKV
    TC MVKV de gezelligste tennisclub van Katwijk en omgeving

stichting-het-kruithuisje

club kampioenschappen

Eén van de hoogtepunten van het tennisseizoen van TC MVKV zijn de jaarlijkse Clubkampioenschappen (CK) voor de senioren. Dit is een tennistoernooi waaraan alleen eigen leden van TC MVKV kunnen deelnemen. Ze worden eind augustus gehouden en duren een kleine 3 weken. Waar andere verenigingen moeite hebben om de animo voor de CK hoog te houden, is het enthousiasme bij TC MVKV altijd overweldigend groot.

Ieder lid kan zich inschrijven voor maar liefst 3 onderdelen (enkelspel / dubbelspel / mix-dubbelspel) en elk onderdeel heeft ook een verliezerspoule. Hierdoor is het ook voor beginnende tennissers leuk om mee te doen, want je bent per onderdeel in ieder geval verzekerd van 2 wedstrijden. Tijdens het CK worden ook verschillende gezellige evenementen georganiseerd en tijdens het finaleweekend is het altijd overvol op ons terras.

Het is niet voor niets dat alle verenigingen in de buurt met jaloerse blikken kijken naar de Clubkampioen-schappen van TC MVKV ! De inschrijving zal via de mail aangekondigd worden en tegen die tijd zal dit ook op deze website aangekondigd worden. Inschrijven verloopt via www.toernooi.nl en hier zijn tijdens het toernooi ook alle uitslagen te volgen. Ook zijn er tijdens het CK altijd een paar leuke evenementen. We zijn er heel blij mee dat we de RABOBANK bereid hebben gevonden om op te treden als hoofdsponsor van onze Clubkampioenschappen !

Raobank katwijk DEF

De Clubkampioenschappen worden georganiseerd door de Technische Commissie. Voor vragen en opmerkingen is deze commissie te bereiken op het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoekadres Tennispark het Kruithuisje

Tennispark het Kruithuisje
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
Tel.nr.: 071-3612038

 

Postadres Tennisvereniging MVKV

TC MVKV
Oude 's Gravendijckseweg 1
2221 DB KATWIJK
info@tcmvkv.nl | www.tcmvkv.nl

stichting-het-kruithuisje

logo tc mvkv

Naar boven